Zinedine Zidane a fost surprins în Valdebebas (n.r. – complexul sportiv al lui Real Madrid, care găzduiește 13 terenuri de fotbal, birouri, un centru medical, piscine) și locul unde Real Madrid Castilla, echipa a doua a campioanei Europei, își dispută partidele considerate acasă.

Fostul antrenor al lui Real Madrid nu s-a întors în funcția de antrenor a lui Real Madrid, la care a făcut istorie, ci a venit să-l vadă în acțiune pe fiul său, Luca Zidane, în victoria cu Navalcarnero, scor 3-1.

Zidane și-a petrecut după-amiaza în Valdebebas, la stadionul Alfredo di Stefano, unde Real Madrid Castilla și Navalcarnero au jucat în Segunda B.

Antrenorul francez e foarte aproape de o revenire în activitatea de antrenor, la doar câteva luni după ce a rupt contractul cu echipa blanco. Manchester United are 3 meciuri consecutive fără victorie. Startul modest al echipei pregătite de Mourinho amintește de sezonul 2015-2016, când antrenorul portughez era pe banca tehnică a lui Chelsea, echipă care a pierdut 3 din 7 etape. Mourinho a fost demis la jumătatea sezonului și a fost înlocuit cu Guus Hiddink.

Potrivit presei internaționale, dacă Mourinho ar pleca de la United, Zinedine Zidane este antrenorul favorit pentru a prelua echipa din Anglia.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv