Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, s-a căsătorit astăzi cu Alina Maria Binder, la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia. La eveniment au participat reprezentanți ai Caselor Regale din toată lumea. Însă nu și Familia Regală din România. Mii de oameni au venit special să-i vadă pe cei doi miri. Mulți purtau steaguri sau însemene ale Casei Regale.

<!–

–>

Moment din timpul cununiei religioase a fostului principe Nicolae cu Alina

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

<!–

SLIDESHOW FOTOGRAFII

–>

 |  GALERIE FOTO

Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia. A fost oficiată de un sobor de preoţi, în frunte cu Înalt Prea Sfinţitul Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului.

Au avut acces doar invitații, însă admiratorii au putut urmări ceremonia pe un ecran gigant montat în fața bisericii.

Mireasa poartă o rochie creată de un designer român, făcută din mătase naturală. Voalul are broderia lucrată manual, cu motive tradionale româneşti. Iar în buchet au fost prinse lăcrămioare, bujori albi şi iasomie.

Mirele are două ținute, una de zi și una de seară, lucrate tot de un designer român.

Mirii au două perechi de naşi, Liviu şi Simona Popescu, Constantin Filitti şi Alexandra Butculescu-Filitti, și cinci de domnişoare și cavaleri de onoare. Una dintre domnișoare este sora fostului principe Nicolae.

De la biserică, Nicolae şi Alina au mers cu o caleaşcă până la Cazinoul din Sinaia. Pe traseu, mirii au fost însoţiţi de Junii Braşovului şi mai multe grupuri folclorice, iar mii de oameni i-au întâmpinat cu aplauze și flori. Mulți purtau steaguri sau însemne ale Casei Regale.

(w500) Mirii au p

În jurul orei 16.45, Nicolae și Alina au ieșit la balconul Cazinoului să salute mulțimea care i-a primit cu aplauze și le-a cântat Mulți ani fericiți! Un cor de copii a intonat Imnul Regal.

Petrecerea va avea loc în Sala Oglinzilor.

Cei 200 de invitați respectă același dress code impus şi la nunţile din marile case regale europene.

Dintre toţi membrii Familiei Regale, doar sora fostului principe participă.

Sâmbătă și duminică, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu sunt în vizită oficială în Franța, în orașele Soultzmatt și Haguenau din Alsacia.

Nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit civil anul trecut, în Anglia, cu aleasa inimii sale, Alina Maria Binder.

Nicolae, în vârstă de 33 de ani, a avut încă din copilărie o relație specială cu bunicul său. În august 2015, însă, Regele Mihai a hotărât să-i retragă titlul de principe și să-l înlăture din linia de succesiune a tronului.

ŞTIRILE ZILEI

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/picture-8_40804900-2.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/picture-8_40804900-2-300x300.pngrootstireaActualitate/Esential
Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, s-a căsătorit astăzi cu Alina Maria Binder, la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia. La eveniment au participat reprezentanți ai Caselor Regale din toată lumea. Însă nu și Familia Regală din România. Mii de oameni au venit special să-i vadă pe cei doi miri. Mulți purtau steaguri...