Un agent de pază la clubul din Brăila unde au fost înjunghiați baschetbaliști americani Joseph McClaim și Darrell Bowie a fost reținut pentru mărturie mincinoasă. El este bănuit că a ascuns elemente esențiale din incidentul care a avut loc în barul brăilean.

Agentul de pază a petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă în arestul Inspectoratului de Poliție Brăila după ce procurorii au stabilit că, în calitate de martor, acesta a mințit organele de anchetă, ascunzând elemente esențiale din incidentul care a avut loc în barul brăilean.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul a depus mărturie în calitate de martor în data de 16 septembrie, întrucât în timpul incidentului lucra. Martorul ar fi semnat o declarație necorespunzătoare realității, ceea ce i-a împiedicat pe anchetatori să afle indentitatea autorului și elemente despre desfășurarea incidentului și intervenția agenților de pază.

După ce procurorii au descoperit probe privind mărturia mincinoasă, bărbatul a fost reținut și sâmbătă urmează să fie prezentat magistraților brăileni cu propunere de arestare preventivă.

În arest preventiv se află și Gabriel Husein, cunoscut sub numele de Dasaev, care este principalul suspect în acest dosar. Magistrații Tribunalului Brăila au decis să-l trimită după gratii pentru 30 de zile, iar Curtea de Apel Galați a respins apelul bărbatului acuzat de tentativă de omor, port și folosire fără drept de obiecte periculoase și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Dasaev a respins aproape toate acuzații și nu a recunoscut decât că a tulburat ordinea publică, susținând că este victima incidentului cu sportivii americani.

Doi baschetbaliști ai clubului Cuza Sport, Joseph McClaim și Darrell Bowie, au fost atacați în 16 septembrie de un grup de persoane în timp ce se aflau într-un bar. Americanii au fost loviți cu sticle și cu un cuțit, ei fiind transportați în stare gravă la spitale din Brăila și București.

Aproape sigur, cei doi baschetbaliști americani vor solicita rezilierea contractelor cu clubul brăilean Cuza Sport.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/agent-de-paza-la-clubul-unde-au-fost-injunghiati-doi-baschetbalisti-americani-retinut-51359.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/agent-de-paza-la-clubul-unde-au-fost-injunghiati-doi-baschetbalisti-americani-retinut-51359-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv