Părinții unui copil în vârstă de 2 ani, din Botoșani, au primit, vineri, o amendă de o mie de lei, după ce și-au încuiat copilul în mașină și au plecat la cumpărători.Un trecător care a văzut fetița singură a sunat la 112, iar Poliția a anunțat Protecția Copilului.

Incidentul a avut loc miercuri, în fața unui bazar din municipiul Botoșani, unde un trecător a observat că fetița este singură în autoturism și a sunat la 112.

Când s-au întors la mașină, părinții copilului s-au certat cu martorii, care le-ar fi reproșat că nu au procedat correct, lăsând fetița singură.

”Fetița a fost lăsată de părinți în mașină, s-au dus la cumpărături. A sunat cineva la 112 și ne-a sesizat. Între timp au ajuns părinții la mașină și a ieșit un scandal. Colegii mei i-au sancționat pe părinți cu amendă pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, de o mie de lei. Vom informa și DGASPC-ul, de la locul de domiciliu”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Maria Carp, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

La fața locului a fost trimis și un echipaj de la Ambulanță, însă fetița nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/parinti-care-si-au-lasat-fetita-de-2-ani-incuiata-in-masina-sanctionati-51347.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/parinti-care-si-au-lasat-fetita-de-2-ani-incuiata-in-masina-sanctionati-51347-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv