Salvamontiștii caută în Munții Gurghiu mai multe persoane care au aterizat forțat, vineri, din opt baloane cu aer cald, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unei postări pe Facebook a Salvamont România, salvamontiștii au primit coordonatele geografice a echipajelor din două baloane, însă nu au informații despre persoanele aflate în celelalte șase baloane cu aer cald.

”Acțiune în derulare a salvamontiștilor din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont – Salvaspeo Mureș pentru căutarea salvarea mai multor echipaje de baloane cu aer cald care au aterizat forțat într-o zonă greu accesibilă din Munții Gurghiu. Echipajele din două baloane au trimis coordonatele geografice către salvamontiști dar nu există, încă, informații despre alte șase baloane”, a transmis Salvamont România.

Șeful Salvamont Mureș, Kovacs Robert, a declarat pentru MEDIAFAX că echipele de intervenție încearcă să ia legătura cu persoanele aflate în baloanele care au aterizat forțat, dar din păcate încă au suficiente informații despre ele.

”Nu știm câte persoane sunt. Știm că persoanele sunt bine, nu au pățit nimic, doar că sunt în locuri greu accesibile unde trebuie să mergem cu echipaje de căutare și cu vehicule speciale”, a spus Kovacs Robert.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/mai-multe-persoane-au-aterizat-fortat-in-muntii-gurghiu-din-baloane-cu-aer-cald-51342.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/mai-multe-persoane-au-aterizat-fortat-in-muntii-gurghiu-din-baloane-cu-aer-cald-51342-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv