Mai multe imagini cu Tom Cruise pe platourile de filmare pentru lungmetrajul “Top Gun : Maverick”, continuarea filmului cult din anii 1980, au apărut pe o rețea de socializare online, potrivit public.fr. heroichollywood.com

Mai multe fotografii în care Tom Cruise apare îmbrăcat în uniformă de pilot au fost publicate pe platforma de micro-blogging Twitter. În noul film, personajul lui Tom Cruise este instructor la baza aeronavală care apare în lungmetrajul original “Top Gun”.

Lungmetrajul “Top Gun: Maverick”, o producție Paramount, regizată de Joseph Kosinski, este programat pentru lansare pe 12 iulie 2019.

La sfârșitul lunii mai, chiar în prima zi de producție, Tom Cruise a publicat o fotografie pe platforma online Twitter. Actorul este prezentat cu spatele, în prim plan, uitându-se la avionul său. Pe mijlocul fotografiei este scris textul “Feel the need” (“simt nevoia”), o aluzie la una dintre cele mai celebre replici din filmul original.

Cu o poveste situată în zilele noastre și tehnică militară modernă, noul film prezintă încercarea piloților veterani de a demonstra că pot face față noilor tehnologii în domeniu, reprezentate de drone.

Legendarul compozitor german Harold Faltermeyer, care a lucrat la memorabila coloană sonoră a peliculei originale, face și el parte din echipa de producție.

Producător este Jerry Bruckheimer – care a produs și filmul original, regizat de Tony Scott, decedat în 2012 -, alături de David Ellison și Tom Cruise.

Filmul “Top Gun” (1986), cu Tom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer și Michael Ironside, a avut încasări de 350 de milioane de dolari la nivel mondial. Filmul prezintă competiția dintre membrii unei echipe de studenți a unei școli de aviație de elită din SUA, dar și povestea de dragoste dintre unul dintre aceștia și o profesoară. Piesa “Take My Breath Away” de pe coloana sonoră a fost recompensată cu un premiu Oscar.

În vârstă de 56 de ani, Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuți actori de film de la Hollywood. Pe lângă hiturile de box-office, precum cele din seria “Misiune: Imposibilă”, Cruise are în palmares și filme îndreptate spre cinematograful de artă: “Magnolia” (1999), “Cu ochii larg închiși/ Eyes Wide Shut”, ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), și “Deschide ochii/ Vanilla Sky” (2001).

 Puteți vedea imagini de la filmări AICI.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/tom-cruise-surprins-pe-platourile-de-filmare-la-top-gun-2-51335.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/tom-cruise-surprins-pe-platourile-de-filmare-la-top-gun-2-51335-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv