Colonelul Ionuț-Cătălin Sindile, în prezent împuternicit inspector general al Jandarmeriei Române, s-a prezentat, joi, la Parchetul General pentru a fi audiat în dosarul protestului din 10 august.

Ionuț Cătălin Sindile a precizat la intrarea în Parchetul general că a venit să dea explicații și că este însoțit de avocat.

Colonelul Ionuț-Cătălin Sindile, în prezent împuternicit inspector general al Jandarmeriei Române, a spus, pe 21 septembrie, la ieșirea din Parchetul General, că procurorii i-au adus la cunoștință calitatea de suspect cu privire la săvârșirea infracțiunilor de complicitate la abuz în serviciu și complicitate la participație improprie la purtare abuzivă în dosarul mitingului din 10 august.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/seful-jandarmeriei-catalin-sindile-audiat-la-parchetul-general-in-dosarul-protestului-din-10-august-51329.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/seful-jandarmeriei-catalin-sindile-audiat-la-parchetul-general-in-dosarul-protestului-din-10-august-51329-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv