În timp ce se relaxa în apele din jurul insulei Sudului din Noua Zeelandă, caiacistul Kyle Mulinder, a fost lovit peste față cu o caracatiță de către o focă. Kyle Mulinder și prietenii săi urmăreau un grub de foci, moment în care aceștia au observat o formație de masculi intrând într-un conflict cu o caracatiță, raportează The Independent.

Una dintre foci a prins caracatița între dinți, iar apoi a aruncat-o peste fața caiacistului: „Nu înțelegeam ce s-a întâmplat. A fost ciudat pentru că am putut să simt părțile caracatiței pe fața mea. Încă nu știu cine a fost surprins mai mult: eu, caracatița sau foca”. Caracatița a reușit să supraviețuiască acestei întâlniri, iar știrea a devenit virală imediat după postarea videoclipului pe Instagram.
Rochelle Constantine, profesor asociat la Universitatea din Auckland a decalarat că foca nu a încercat neapărat să-l lovească pe Kyle Mulinder, încercarea de as scăpa de tentacule fiind una dintre explicațiile posibile. Focile mănâncă în principal pește, dar ocazional consumă calamar sau caratiță.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/caracatita-pe-post-de-arma-atacatorul-o-foca-victima-un-barbat-aflat-in-caiac-video-51337.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/caracatita-pe-post-de-arma-atacatorul-o-foca-victima-un-barbat-aflat-in-caiac-video-51337-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv