<!–

–>

Cazul elevei bătute în clasă, opinia unui psiholog

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

Embed:

Link:

Psihologul Mihaela Săhlean atrage atenția că filmarea unor astfel de incidente înseamnă și o culpă a celui care se uită, filmează, prin pasivitate și prin incitare. Cei care filmează încurajează protagoniștii la “mai mult”.

Nimic eroic în asta, nimic eroic în bătaie, nimic eroic în a posta pe internet. Mi se pare un concurs de bătăi care mai de care mai spectaculoasă în postările pe internet. Indiferența asta față de agresivitate ne va costa pe toți. Tot lipsă de educație înseamnă să încurajezi așa ceva, subliniază psihologul.

Directorul Colegiului Tehnic “Ion Creangă din Târgu-Neamț din care fac parte cele două fete a explicat la Perfect Imperfect că incidentul a pornit de la agresiuni verbale care au continuat în mediul online. Fetele erau bune prietene anul trecut.

O altă cauză a violențelor ar putea fi situația dificilă din familie. Directorul Colegiului a arătat că una dintre fete locuiește singură. Mama este plecată în străinătate iar  tatăl locuiește în altă parte și nu se poate relaționa cu acesta.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Cazul elevei bătute în clasă, opinia unui psiholog ...