La Miercurea Ciuc s-au înregistrat, miercuri dimineață, minus 3,8 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scăzută temperatură a unei zile de toamnă de anul acesta, din zonele locuite din țară, iar meteorologii se așteaptă la o vreme mai rece joi dimineață, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanții Centrului Meteorologic Regional Sibiu au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cea mai scăzută temperatură din aria pe care o monitorizează, în zonele locuite, a fost minus 3,8 grade, la Miercurea Ciuc.

”La noapte prognozăm că va fi mai frig la Miercurea Ciuc, minus 6 grade sau chiar temperaturi mai scăzute”, potrivit sursei citate.

Temperaturile în zona Transilvaniei s-au încadrat între minus 2 și plus 2 grade Celsius.

Meteorologii au emis o informare meteo valabilă până joi dimineață, anunțând frig, vânt puternic și brumă timpurie în toată țara. Temperaturile vor fi cu 4 – 8 grade mai coborâte decât valorile normale ale acestei perioade.

Informarea meteo de răcire accentuată a vremii, valabilă pentru toată țara, a intrat în vigoare marți la ora 9.30 și este valabilă până joi la ora 9.00.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/minus-3-8-grade-intr-un-oras-din-romania-cea-mai-scazuta-temperatura-a-toamnei-vremea-se-va-mai-raci-51316.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/minus-3-8-grade-intr-un-oras-din-romania-cea-mai-scazuta-temperatura-a-toamnei-vremea-se-va-mai-raci-51316-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv