Un grav accident rutier a avut loc, miercuri, 26 septembrie,  la km 253 între Constanța și Valu lui Traian. O persoană este încarcerată, iar traficul rutier este blocat, se circulă alternativ pe banda 1 sensul dinspre Valu lui Traian.

Un autoturism Skoda a vrut să treacă peste marcajul dublu continuu, de pe banda 1 către banda 2 și a fost lovit de un autoturism Hyundai care circula pe banda a doua.

La accident intervin:descarcerarea grea, o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, 1 ambulanță terapie intesivă mobilă SMURD  și două ambulanțe.

Potrivit SAJ Constanța un pacient resuscitat a fost dus la Spitalul Județean Constanța, o pacientă a fost diagnosticată cu traumatism de membru inferior și traumatism toracic sever și un pacient are traumatisme minore.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/judetul-constanta-accident-rutier-grav-trafic-blocat-mai-multe-victime-51322.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/judetul-constanta-accident-rutier-grav-trafic-blocat-mai-multe-victime-51322-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv