Avocatul Poporului a anunțat, miercuri, că s-a sesizat din oficiu în cazul a doi copii agresați fizic de angajați ai Poliției Locale din sectorul 3.

“Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 22 și art. 49 din Constituția României privind dreptul la viață și la integritate fizică și psihică și protecția copiilor și a tinerilor”, se precizează într-un comunicat al Avocatului Poporului.

Conform aceleiași surse, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu, după ce în mass-media au apărut, pe 12 septembrie, imagini cu un copil bătut de polițiști locali ai sectorului 3 și legat cu cătușele de un coș de gunoi, pentru că ar fi pescuit în lacul I.O.R. Din imagini reieșea că și prietenul minorului, care a reușit să filmeze agresiunea, a fost la rândul său lovit de polițiștii locali.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/avocatul-poporului-s-a-sesizat-din-oficiu-in-cazul-a-doi-copii-agresati-de-politisti-locali-in-sectorul-3-51311.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/avocatul-poporului-s-a-sesizat-din-oficiu-in-cazul-a-doi-copii-agresati-de-politisti-locali-in-sectorul-3-51311-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv