<!–

–>

Liviu Dragnea, după BPN

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Campanii de informare a populaţiei cu privire la tema referendumului

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că în şedinţa Biroului Permanent Naţional s-a decis organizarea unei campanii de informare a populaţiei cu privire la tema referendumului din 6-7 octombrie.

“Astăzi, în Biroul Permanent Naţional, am adoptat mai multe hotărâri. Prima dintre ele se referă la decizia noastră de a organiza o campanie, activităţi de informare a populaţiei cu privire la tema referendumului din 6-7 octombrie”, a precizat Dragnea într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Parlamentului.

Instituţiile statului au acţionat corect şi legal la mitingul neautorizat din data de 10 august

Biroul Permanent al PSD a decis că instituţiile statului au acţionat corect şi legal la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei, a declarat luni preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

“Am decis că instituţiile statului au acţionat corect şi legal la mitingul neautorizat din data de 10 august şi de a transmite un mesaj de susţinere pentru Jandarmeria Română şi pentru celelalte instituţii ale statului care au fost implicate în asigurarea ordinii şi liniştii publice în data de 10 august în faţa unor acţiuni violente din partea unor participanţi la acea manifestaţie neautorizată”, a anunţat Dragnea la finalul BPN al PSD.

Înfiinţarea unui grup de lucru pentru gestiunea de resurse umane din PSD

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis luni înfiinţarea unui grup de lucru pentru gestionarea resurselor umane ale partidului, a anunţat luni liderul social-democraţilor Liviu Dragnea.

“Am hotărât înfiinţarea unui grup de lucru pentru gestiunea de resurse umane din PSD şi analiza periodică a îndeplinirii programului de guvernare. Un grup format din nouă colegi, cu precizarea că acest grup nu se ocupă de evaluarea miniştrilor, acţiune de care se ocupă doar doamna prim-ministru, ci doar de a verifica în mod constant şi de a informa periodic Biroul Permanent Naţional şi pe doamna prim-ministru despre stadiul îndeplinirii programului de guvernare. De asemenea, vor informa permanent şi liderii de grup – pentru că vorbim de acţiunile care trebuie să se îndeplinească de către Guvern, precum şi cele care trebuie să se îndeplinească de către Parlament la realizarea programului de guvernare”, a explicat Liviu Dragnea.

ACTUALIZARE În ședința de luni se discută despre organizarea referendumului dar și alte detalii organizatorice. Nu s-a ridicat problema vreunei excluderi în cadrul acestei ședințe.

Gabriela Firea a declarat că dacă va trebui să fie exclusă pentru un delict de opinie, își va duce crucea, însă Liviu Dragnea a a spus înainte de a intra în ședință că își menține opinia și nu este cazul în acest moment să se vorbească despre demisii sau opinii.

______________________________

Tabere sunt împărțite luni, ca și înainte de ședința CEx de vineri. Dacă Liviu Dragnea este în biroul său alături de Marian Oprișan, Mircea Drăghici, Codrin Ștefănescu, în biroul lui Marian Neacșu, secretarul general al partidului se află Paul Stănescu și Marcel Ciolacu, dar și alți lideri apropiați acestora, cei care l-au contestat de Liviu Dragnea și i-au cerut demisia în acea scrisoare pe care au formulat-o înaintea ședinței Comitetului Executiv.

Chiar dacă votul în CEx a fost clar în favoarea lui Liviu Dragnea, contestatarii săi susțin în continuare toate punctele din acea scrisoare.

De cealaltă parte, președintele PSD spunea că după acea ședință speră ca cei care l-au contestat să fi înțeles ceva.

De asemenea, mai spunea că nu mai are răbdare, nu mai acceptă astfel de atacuri la adresa PSD și că i-a fost destul de greu să blocheze propunerea de excludere a Gabrielei Firea, venită de la primarul sectorului 5, Daniel Florea și că nu știe dacă își va mai putea ține colegii în frâu la o viitoare ședință dacă lucrurile vor continua în același fel, a transmis pentru Telejurnal Andreea Dumitrescu.

Gabriela Firea a declarat că după ce se ia o decizie într-un for, ea trebuie să fie respectată, mai ales dacă a întrunit un vot majoritar. Bucureștiul nu a cerut niciodată bani, a cerut niște aprobări normale din partea unor instituții guvernamentale –  cum este transferul centurii ocolitoare a Capitalei de la CNAIR la Primăria Capitalei. Tocmai că noi nu cerem bani, noi spunem avem o echipă pregătită, avem și resursa financiară, vrem să finalizăm acest proiect de investiții, a declarat Gabriela Firea.

Articole pe aceeaşi temă

Liviu Dragnea: Se vrea dărâmarea Guvernului. Președintele PSD spune că planul se vrea pus în aplicare până la 1 ianuarie 2019

Culisele şedinţei PSD. Negocieri, discuții în spatele unor uși încuiate și voturi încurcate

Amnistia, dezbatere în PSD. Liviu Dragnea spune că Executivul va decide dacă va fi o lege sau o ordonanță

CEx al PSD a dat vot majoritar de încredere pentru Liviu Dragnea. 8 membri ai CEX au votat împotrivă, 1 s-a abținut, 55 l-au susținut

Liviu Dragnea: Colegii din județe care m-au sunat mi-au cerut să nu renunț la funcții. Susțin amnistia, prin lege. Remanierea, după referendum

Codrin Ştefănescu, după CEx PSD: Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a propus excluderea Gabrielei Firea. Liviu Dragnea ne-a cerut calm și cooperare

Contestatarii lui Dragnea: Nu contează votul, ci că ne-am putut exprima, că CEx devine un organ în care se pot lua decizii

Negocieri de ultimă oră în PSD înainte de CEx. Tabarele pro-Dragnea și cele împotriva lui sunt egale

Senat: Conducerea Comisiei de apărare şi a celei economice, preluată de PSD

Discuţii în PSD pentru convocarea CEx. Mihai Tudose nu neagă existența unei scrisori semnate de mai mulți membri ai partidului

Liderul PSD, Liviu Dragnea: Funcţia de preşedinte al partidului nu se ia cu japca

<!–

 

–>

ŞTIRILE ZILEI

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-371.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-371-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Liviu Dragnea, după BPN ...