Gigantul din fashion Michael Kors este la un pas să cumpere Versace, într-un deal care ar putea ajunge la 2 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg.

Donatella Versace, care a condus compania alături de fratele ei Santo de la moartea lui Gianni Versace din 1997, a programat marți o întâlnire cu angajații, în care arurma să anunțe vânzarea.

Fondul de investiții BlackStone Group, care deține 20% din Versace, ar urma să își facă exitul odată cu tranzacția.

Michael Kors a cumpărat anul trecut producătorul de pantofi Jimmy Choo pentru aproximativ 1,2 miliarde de dolari, extinzându-se dincolo de granițele brandului. Potrivit Bloomberg, gigantul din fashion vrea să construiască un imperiu multibrand cu sediul în  SUA, asemănător cu LVMH sau Kering. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/inca-un-gigant-din-fashion-se-preda-michael-kors-este-la-un-pas-sa-cumpere-versace-pentru-2-miliarde-de-dolari-51289.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/inca-un-gigant-din-fashion-se-preda-michael-kors-este-la-un-pas-sa-cumpere-versace-pentru-2-miliarde-de-dolari-51289-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv