Accidentul rutier s-a produs la kilometrul 158 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul de mers Constanța-București. Din primele cercetări, se pare că șoferul a pierdut controlul mașinii. 

Accidentul s-a produs sâmbătă după-amiaza, chiar pe podul de la Cernavodă, în direcția de mers Constanța-București. La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale din Constanța și Ialomița, inclusiv un elicopter SMURD, aparținând ISU Dobrogea. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că „pe Autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 158, pe sensul de mers către capitală, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat, fiind proiectat în afara vehiculului, impact în urma căruia a decedat.”

Circulația rutieră a fost blocată pe banda a doua și s-a desfășoarat doar pe prima bandă, prin dirijarea poliției rutiere.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/accident-cumplit-pe-autostrada-soarelui-un-sofer-a-murit-dupa-ce-a-fost-aruncat-din-masina-51258.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/accident-cumplit-pe-autostrada-soarelui-un-sofer-a-murit-dupa-ce-a-fost-aruncat-din-masina-51258-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv