Reprezentanţi ai Jandarmeriei, Cătălin Sindile, Sebastian Cucoş și Laurențiu Cazan, citaţi la Parchet pentru a fi anunţaţi că au calitatea de suspect pentru complicitate la abuz în serviciu în dosarul protestului din 10 august.

<!–

–>

Sefii Jandarmeriei, puși sub acuzare

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

ACTUALIZARE            Şeful Jandarmeriei Bucureşti, maiorul Laurenţiu Cazan, pus sub acuzare pentru abuz în serviciu, participaţie improprie la purtare abuzivă, fals și uz de fals.

ACTUALIZARE Colonelul Gheorghe Sebastian Cucoş, prim-adjunct al Jandarmeriei Române, s-a prezentat vineri la Parchetul General pentru a i se aduce la cunoştinţă acuzaţiile în dosarul privind intervenţia jandarmilor la protestul din 10 august. El este cercetat pentru complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă.

La ieșirea de la Parchet, colonelul Cucoș nu a dorit să facă declarații.

Șefii Jandarmeriei au fost huiduiți de un grup de protestatari.

ACTUALIZARE Şeful Jandarmeriei, Cătălin Sindile, pus sub acuzare, suspect în dosarul protestului din 10 august. Colonelul Sindile este acuzat de complicitate la participație improprie și purtare abuzivă, precum și de complicitate la abuz în serviciu.

Mi s-a adus la cunoştinţă că am calitatea de suspect pentru complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă” – colonelul Sindile.

Șeful Jandarmeriei, colonelul Cătălin Sindile, a fost audiat în această dimineață la Parchetul General, în dosarul protestului din 10 august. El a fost citat pentru a fi pus sub acuzare. Tot la Parchet este așteptat și colonelul Sebastian Cucoş, prim-adjunct al Jandarmeriei Române, precum și un secretar de stat din Ministerul de Interne.

Aceleaşi surse au menţionat că primul va veni la Parchet colonelul Ionuţ Cătălin Sindile, şeful Jandarmeriei Române.

El este cercetat pentru complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă.

De asemenea, au mai fost chemaţi: colonelul Sebastian Cucoş, prim-adjunct al Jandarmeriei Române, maiorul Laurenţiu Cazan, director general al Jandarmeriei București, si Mihai Chirică, secretar de stat în Ministerul de Interne.

În dosarul protesului din 10 august au fost depuse aproape 800 de plângeri penale.

ŞTIRILE ZILEI

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-324.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-324-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
Reprezentanţi ai Jandarmeriei, Cătălin Sindile, Sebastian Cucoş și Laurențiu Cazan, citaţi la Parchet pentru a fi anunţaţi că au calitatea de suspect pentru complicitate la abuz în serviciu în dosarul protestului din 10 august. ...