La peste două ore de la începerea ședinței Comitetului Executiv al PSD, nimeni nu a cerut demisia lui Liviu Dragnea sau excluderea vreunuia dintre semnatarii scrisorii, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Cu toate că au luat cuvântul atât Gabriela Firea, cât și Paul Stănescu, doi dintre semnatarii scrisorii prin care au cerut demisia președintelui PSD, Liviu Dragnea, niciun social-democrat nu a solicitat, până la momentul transmiterii acestei știri, ca Dragnea să facă un pas în spate de la șefia partidului, potrivit surselor politice. Deocamdată se discută pe punctele din scrisoare, vorbind în cadrul reuniunii aproape jumătate din membrii CEx.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea le-a transmis participanților la ședință că nu renunță la legile justiției și la Codurile penale.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri, în ședința Comitetului Executoiv PSD, că nu va pleca din funcția de premier, au spus sursele politice, pentru MEDIAFAX. Aceleași surse politice au declarat, pentru MEDIAFAX, că nu este exclusă o nouă ședință a Comitetului Executiv săptămâna viitoare. Cu această occazie ar urma să se discute și despre activitatea din Guvern și Parlament.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv