<!–

–>

Șoferi care nu pun preț pe viață

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Anul trecut, 1951 de oameni și-au găsit sfârșitul între fiarele contorsionate ale mașinilor. Numărul accidentelor rutiere grave este însă mai mare: peste 8 mii, doar în 2017. Multe dintre ele puteau fi evitate, o spun polițiștii. E nevoie însă ca șoferii să înțeleagă că, pentru o abatere de la Codul Rutier, pot plăti chiar cu viața. Și cu fericirea familiei. Acesta este motivul pentru care polițiștii au încercat să-i convingă pe șoferi că o amendă ar trebui să le schimbe modul în care înțeleg să circule pe drumurile publice.

Polițiștii din Capitală spun că dau zilnic peste șoferi care, în doar câteva minute, își pun viața în pericol, călcând pedala de viteză, nepurtând centura sau vorbind la telefon în timp ce conduc.

Statisticile arată că viteza este principala cauză a accidentelor rutiere din România, urmată de traversările neregulamentare ale pietonilor.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-298.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/capital_transparent-298-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Șoferi care nu pun preț pe viață ...