Un copil în vârstă de 10 ani a fost rănit, miercuri după-amiază, după ce a vrut să sară gardul unei școli din Negru Vodă, județul Constanța, și a rămas agățat cu brațul în acesta. La locul incidentului s-a deplasat elicopterul SMURD, care îl va transporta pe copil la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, cadrele medicale au fost solicitate să intervină, miercuri după amiază, în localitatea Negru Vodă, după ce un copil în vârstă de 10 ani a sărit gardul școlii și a rămas agățat cu brațul în acesta.

Persoana care a sunat la 112 a spus că victima a suferit o plagă cu sângerare masivă.

La locul incidentului s-a deplasat elicopterul SMURD, care îl va transporta pe copil la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale.

Acesta este al doilea incident care are loc în zona unei unități de învățământ din județul Constanța, după ce marți, un elev în vârstă de 11 ani a căzut de la etajul al doilea al unei școli. Băiatul respectiv terminase cursurile la Școala Generală numărul 40 din municipiul Constanța, la ora 11.50, și a plecat acasă, iar o oră mai târziu a fost văzut pe gratiile exterioare ale școlii, de unde s-a dezechilibrat și a căzut. Până la sosirea ambulanței, asistenta școlii i-a acordat primul ajutor. Cadrele medicale l-au diagnosticat cu contuzie toraco-abdominală și de șold stâng și fractură închisă de antebraț stâng, el fiind transportat la spital.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/judetul-constanta-copil-de-10-ani-ranit-dupa-ce-a-ramas-agatat-cu-bratul-in-gardul-unei-scoli-a-fost-solicitat-elicopterul-smurd-51210.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/09/judetul-constanta-copil-de-10-ani-ranit-dupa-ce-a-ramas-agatat-cu-bratul-in-gardul-unei-scoli-a-fost-solicitat-elicopterul-smurd-51210-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv