Premierul Viorca Dăncilă a făcut, vineri, la Mamaia, referire la criticile la adresa sa cu privire la greșelile gramaticale pe care le face, spunând că presiunea este una imensă și greșelile vin pe fondul oboselii.

“Am fost descumpănită de virulența atacurilor lansate asupra mea. Am înțeles cu timpul că cei mai înverșunați adversari care îmi numără virgulele și greșelile nu au altceva de criticat și se limitează la aceste lucruri. Da, poate că am greșit, este o presiune imensă, este oboseală imensă, încercăm să facem mult și de multe ori pe fondul oboselii am făcut greșeli, dar nu voi greși niciodată în deciziile pentru România și români și cred că asta e important. Iar faptul că nu am greșit e reliefat de drumul bun pe care merge economia românească, de deciziile pe care le-am luat, de implicarea fiecărui coleg, de implicarea tuturor, pentru că toate aceste lucruri se fac în echipă, le-am discutat și hotărât împrreună”,a spus Viorica Dăncilă, la Mamaia.

În timpul discursului, premierul a numit România și românii ca fiind lucruri.

“În cadrul proiectelor importante pentru România am încercat să aduc toate instituțiile și partidele politice. Am crezut și cred că pot să ies din acest joc al urii. România și românii sunt lucruri care trebuie să fie respectate atât pe plan intern cât și extern”, a mai spus Dăncilă.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv