<!–

–>

Trump, supărat pe Google

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

<!–

SLIDESHOW FOTOGRAFII

–>

Președintele american susține că, dacă internauții caută “Știri despre Trump”, cu motorul Google, la rezultate apar doar relatările negative despre administrația americană, preponderent articole CNN sau de pe alte canale mass media ostile președintelui.

DONALD TRUMP: “Vedeţi ce se întâmplă pe Twitter, pe Google, pe Facebook. Ar face bine să fie atenţi, pentru că pur şi simplu utilizatorii nu trebuie să fie trataţi în acest mod. Avem un număr uriaş, mii şi mii de plângeri de la utilizatori”.

Google respinge acuzațiile prezidențiale și afirmă că motorul său de căutare nu ține cont de ideologii politice, iar algoritmul de căutare nu afișează rezultate într o anumită ordine, în scopul manipulării sentimentelor politice.

BARBARA ORTUTAY, jurnalist IT: “Nu există nicio dovadă reală că aceste companii s-ar fi manifestat în favoarea democraţilor şi împotriva republicanilor”.

Casa Albă ia în calcul instituirea de noi reguli privind activitatea Google, Twitter sau Facebook. Nu este clar însă în ce fel ar putea administrația să intervină în acest domeniu.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/capital_transparent-373.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/capital_transparent-373-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Trump, supărat pe Google ...