Ministerul Justiției a anunțat că toți candidații la șefia DNA îndeplinesc condițiile legale și au fost declarați admiși pentru participarea la concurs, cei șase procurori urmând a susține interviul în fața comisiei prezidate de ministrul Tudorel Toader în perioada 3-4 septembrie.

Procurorii Paula Tănase, Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea, Sorin Armeanu, Adina Florea și Andrei Bodean întrunesc condițiile legale, ei fiind declarați admiși pentru participarea la concursul pentru ocuparea funcției de procuror-șef al DNA, arată Ministerul Justiției.

„Candidații declarați admiși vor susține un interviu la sediul Ministerului Justiției din București, Str. Apolodor nr. 17, sector 5, după cum urmează: în data de 03 septembrie 2018, începând cu ora 11.00, primii 3 candidați declarați admiși; în data de 04 septembrie 2018, începând cu ora 08.30, următorii 3 candidați declarați admiși”, se arată pe site-ul Ministerului Justiției.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a spus, luni, în privința celor șase candidați la șefia DNA, că îi cunoaște pe unii dintre ei, subliniind că le știe și atitudinile etice și morale, însă în această perioadă sunt studiate dosarele procurorilor înscriși în concurs.

„Îi știu pe unii, le cunosc evoluțiile profesionale, poate le cunosc și atitudinile etice, morale. Suntem în perioada în care studiem dosarele, studiem programele manageriale, îi vom aștepta la interviu, îi vom evalua și apoi dăm rezultatul”, a spus ministrul Tudorel Toader.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv