<!–

–>

Fetiță lovită de îngrijitoare

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

După ce scena a fost postată pe internet Direcția pentru Protecția Copilului s-a sesizat și anchetează incidentul.

Agresiunea s-a întâmplat la începutul acestei săptămâni, în centrul de tip familial din Balș, acolo unde sunt îngrijite șase minore cu dizabilități.

Una dintre îngrijitoare și-ar fi ieșit din minți după ce copila ar fi scuipat-o, moment in care s-ar fi năpustit asupra ei cu palmele. Scena a fost filmată de o altă tânără din centru de plasament.

Conducerea Direcției de Protecție a Copilului a început o anchetă internă și le cercetează acum pe cele două îngrijitoare.

Șeful instituției spune că fata are câteodată ieșiri agresive din cauza bolii, însă asta nu scuză comportamentul agresiv al îngrijitoarei.

Și polițiștii au început cercetări asupra celor două îngrijitoare pentru rele tratamente aplicate minorilor.

Și în Vâlcea, un bătrân aflat în scaunul cu rotile a fost bătutu de un îngrijitor. Incidentul care s-a petrecut în urmă cu o lună nu a fost raportat nici de șeful instituției nici de medicul care îl are în grijă pe bătrân ul în vârstă de 83 de ani. Acesta are un picior amputat.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/capital_transparent-372.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/capital_transparent-372-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Fetiță lovită de îngrijitoare ...