Fără “Miki” la US Open! Cu o oră și jumătate înaintea meciului cu Marketa Vondrousova, din primul tur de la Flushing Meadows, Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 21 WTA) i-a anunțat pe organizatorii competiției americane că nu va putea intra pe teren. Locul ei a fost luat de Mona Barthel, jucătoare din Germania care a pierdut în ultimul tur de calificări.

Evident, motivul retragerii e legat de problema de la glezna stângă, cu care Mihaela s-a ales în timpul meciului cu Svitolina, de la Montreal. Deși a făcut tot posibilul pentru a se recupera și a apelat la serviciile lui Cristian Răchițan, un reputat medic român stabilit de 20 de ani în SUA, durerea a fost prea mare și a 21-a jucătoare a lumii a fost forțată să spună “pas” ultimului turneu de Grand Slam al anului.

“Sunt tristă. Am decis să nu joc, e mai bine! A fost o decizie grea, dar e spre binele meu și pentru sănătatea mea. Voi vedea cum va decurge recuperearea, ținta mea e să fiu sănătoasă.”, a fost prima reacție a Mihaelei, pentru ProSport.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv