Hidroelectrica a încheiat marți un contract de furnizare energie electrică cu Patriarhia Română – Administrația Patriarhală, ce urmează să se deruleze pe o perioadă de un an începând cu data de 1 septembrie 2018, incluzând mai multe locuri de consum, printre care și Catedrala Mântuirii Neamului.

„Prin încheierea acestei colaborări, Hidroelectrica și-a manifestat încă o dată interesul față de susținerea cultului românesc, bucurându-se de faptul că instituția ce deține cea mai mare încredere în rândul românilor – Biserica – a ales să lucreze împreună cu o companie românească, promovând astfel, împreună, valorile ce ne leagă: încredere, seriozitate și spiritul național. Această colaborare vorbește într-o perioadă simbol – anul centenar – despre capacitatea poporului nostru de a se mobiliza pentru unitate în toate formele acesteia: credință, cultură și, de ce nu, afaceri”, a declarat președintele Directoratului Hidroelectrica, Bogdan Badea, potrivit unui comunicat al companiei.

Hidroelectrica precizează, într-un comunicat, că are în perspectivă încheierea unui nou contract de furnizare a energiei electrice cu Arhiepiscopia Bucureștilor, dorind să se impună ca principalul furnizor de energie verde al Patriarhiei Române.

„Reamintim faptul că, în luna iunie a acestui an, compania a încheiat alte două contracte de furnizare a energiei electrice cu RATB și Metrorex”, precizează producătorul de energie.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv