Fosta jucătoare americană de tenis, Chris Evert, a pariat pe Simona Halep drept viitoarea campioană de la US Open 2018, dar Simona nu a reușit să treacă de primul tur. A fost eliminată în 76 de minute de sportiva de pe locul 44 WTA, Kaia Kanepi, în două seturi, 6-2, 6-4.

La finalul meciului, Evert a fost invitată la postul american ESPN unde a comentat eșecul sportivei din România și a tras o concluzie dureroasă pentru Simona.

“A fost o înfrângere șocantă! Eu am ales-o pe Simona drept câștigătoarea turneului, dar, sincer, m-am făcut de râs! Mă uit la Simona, la Wozniacki, la Sloane Stephens și văd că foarte des, după ce câștigă primul Grand Slam, își pierd foamea de rezultate!

S-a relaxat, nu s-a mai bucurat de tenis. Nu a mai părut deloc relaxată și dornică. A venit după un an dificil”, a spus Chris Evert la ESPN.

Simona Halep a devenit primul număr unu mondial din istorie care părăsește US Open încă din primul tur. Pentru jucătoarea din Constanța urmează o pauză de aproximativ o lună, până pe 24 septembrie, când va participa la turneul de la Wuhan, din China.

Deși nu va mai aduna niciun punct în urma competiției de la US Open și indiferent de rezultatele de la turneu, Halep nu își va pierde scaunul de lider WTA.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv