Un vânzător ambulant de sare a murit, iar fiul său a ajuns la spital, după ce au fost bătuți de un grup de romi, într-o localitate din județul Brăila. Conflictul a izbucnit duminică seara, iar bărbatul mai în vârstă a murit din cauza loviturilor primite.

Cei doi comercianți ambulanți de sare au intrat în conflict cu un grup de localnici, iar în urma loviturilor încasate un bărbat de 65 de ani a murit.

Fiul său, de 41 de ani, a supraviețuit și deoarece nu avea telefon mobil a reușit să anunțe autoritățile luni dimineața. Ulterior, el a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„Duminică seara, doi buzoieni de 41 de ani și de 65 de ani, aflați pe raza localității Vișani, au intrat în conflict cu câțiva localnici. În urma loviturilor primite bărbatul de 65 de ani a murit, iar cel de 41 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind internat la spital. Incidentul a fost anunțat la poliție luni dimineață, acum se fac cercetări și se va stabili încadrarea judiciară”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Cazul este anchetat de polițiști și de procurorii criminaliști.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv