Simona Halep a oferit prima surpriză la US Open, fiind eliminată în primul tur de Kaia Kanepi, 6-2, 6-4. Presa internațională a fost șocată de rezultatul meciului care a marcat inaugurarea stadionului Louis Armostrong.

Marca – “Halep nu face față presiunii și este eliminată din nou în primul tur la US Open. Anul trecut a fost Maria Șarapova, acum a fost Kaia Kanepi, care ne oferă prima surpriză a turneului”

BBC- “Breaking News! Liderul mondial a fost eliminat în primul tur la US Open. E o înfrângere șocantă pentru Halep, la inaugurarea arenei Louis Armstrong”

ESPN – “Breakin News! Nr. 1 a părăsit US Open în primul tur. Halep a devenit a șasea principală favorită la câștigarea turneului, în era Open, care iese din primul tur”.

Site-ul oficial US Open – “Kanepi o trimite acasă pe Halep oferind o adevărată surpriză”

Simona Halep a cedat după doar o oră și 16 minute în primul tur la US Open. Dacă anul trecut a fost eliminată de Maria Șarapova, românca a cedat acum în dauna lui Kaia Kanepi, locul 44 în clasamentul WTA. Singura veste bună după ziua de azi o reprezintă victoria Irineu Begu, scor 6-3, 6-3, cu Jennifer Brady.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv