Răzvan Burleanu, președintele FRF, nu exclude posibilitatea ca Harlem Gnohere să evolueze pentru naționala României. Oficialul consideră că francezul îl poate ajuta pe Contra în jocurile din Cupa Națiunilor.

Posibilitatea ca Gnohere să fie primul jucător român naturalizat stă în mâinile lui Cosmin Contra. Răzvan Burleanu e gata să-i ofere această șansă selecționerului, dacă acesta va considera că are nevoie de atacantul lui FCSB. Totuși, Burleanu nu crede că Gnohere poate face parte din lotul primelor meciuri din Cupa Națiunilor.

”În niciun caz nu poți să-l iei pe Gnohere pentru meciurile din luna septembrie, asta e clar. Păcat că are 30 de ani. Dacă avea 22, cu siguranță ar fi fost o miză mult mai mare. Dacă un antrenor își va dori un anumit jucător, cu siguranță că noi vom face tot ce putem pentru ca acel jucător să evolueze. Așa am făcut și în cazul lui Postolachi.

Gnohere are vreo 30 de ani în momentul de față. În primul rând, e și o procedură prin care ca stat poți să acorzi cetățenia română. Așadară, Contra trebuie să ia în calcul și acest lucru, că cetățenia nu poți să i-o acorzi de pe o zi pe alta unui jucător”, a declarata Răzvan Burleanu, citat de Telekom Sport.

România debutează la Cupa Națiunilor pe 7 septembrie, pe teren propriu, în compania Muntenegrului.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv