<!–

–>

Toader, despre evaluarea lui Lazăr

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Ministrul Justiției a precizat, luni, că a observat cum activitatea Ministerului Public s-a îndepărtat progresiv de la rolul de garantare a drepturilor și libertăților cetățenilor.

Decizia de demarare a procedurii de evaluare a procurorului general nu a venit din senin nici circumstanțial. Eu am observat de-a lungul timpului și probabil ați observat și dvs cum Ministerul Public s-a îndepărtat treptat, treptat de la rolul constituțional. Eu am observat cum activitatea Ministerului Public s-a îndepărtat progresiv de la rolul de garantare a drepturilor și libertăților cetățenilor, a declarat Tudorel Toader.

Ministrul a precizat: Voi face evaluarea în max 30 de zile, voi prezenta public rezultatele. Eu nu aș spune de acum că vor fi negative sau vor fi pozitive, dar ca și în precedent, voi face o radiografie a activității manageriale desfășurată de către procurorul general și voi trage o concluzie. Vă voi invita la Ministerul Justiției când voi prezenta raportul.

Să nu vă așteptați ca în cele 30 de zile care urmează toată să vorbesc despre procurorul general, toată ziua să vorbesc despre acestă evaluare, a conchis ministrul Justiției.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Toader, despre evaluarea lui Lazăr ...