John McCain a murit la 81 de ani / FOTO: www.abcactionnews.com

John McCain a murit la 81 de ani

Breaking News

<!–

–>

În vârstă de 81 de ani, McCain a activat din partea statului Arizona în Senat sau Camera Reprezentanților timp de 35 de ani.

Un om obișnuit să spună lucrurilor pe nume, el a intrat de mai multe ori în conflict cu președintele Donald Trump.

Veteran și erou  al războiului din Vietnam, John McCain a încercat să obțină nominalizarea pentru președinție din partea republicanilor în anul 2000, dar a pierdut în fața lui George Bush. A obținut-o în 2008, când a fost învins de democratul Barack Obama.

Optimist și recunoscut pentru umorul său, senatorul McCain s-a bucurat de apreciere şi respect atât în rândurile republicanilor, cât și printre democrați.

“Mă duc acasă, pentru o vreme, ca să-mi tratez boala. Intenţionez să mă întorc aici şi să dau motive de regret multora dintre voi, care aţi spus lucruri drăguţe despre mine. Este o onoare să slujesc poporul american alături de voi. Vă mulţumesc, colegi senatori!”, declara McCain în Senat, în iulie 2017. Senatorul fusese diagnosticat în aceeași lună și suferise deja o intervenție chirurgicală.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/breaking-news_80425900.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/breaking-news_80425900-300x300.pngrootstireaActualitate/Esential
...