Jeff Sessions, secretarul american al Justiției și procuror general, a respins criticile președintelui Donald Trump, care l-a acuzat de lipsă de loialitate din cauza atitudinii față de ancheta privind contactele cu Rusia, subliniind că nu va ceda presiunilor politice.

Jeff Sessions, numit în funcție de Donald Trump, s-a autorecuzat din ancheta privind ingerințele electorale ruse și privind presupusele contacte ale fostei echipe de campanie electorală a președintelui SUA, cedându-i controlul în acest caz adjunctului său, Rod Rosenstein.

În contextul investigației coordonate de procurorul special Robert Mueller, Donald Trump a denunțat atitudinea lui Jeff Sessions.

Jeff Sessions a dat asigurări că nu va ceda presiunilor politice. “Am preluat controlul asupra Departamentului Justiției în momentul învestiturii. Cât timp sunt procuror general, acțiunile Departamentului Justiției nu vor fi influențate inadecvat de considerente politice. Eu cer cele mai înalte standarde, iar în cazul în care nu sunt întrunite, iau măsuri”, a spus Sessions.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv