Mai puțin de o săptămână până la Festivalul Cerbul de Aur. În Piața Sfatului din Brașov se fac ultimele pregătiri, se montează scena, iar pe aeroportul din Otopeni au început să sosească invitații de seamă. Kristina Cepraga și Luminița Dobrescu au ajuns, deja, în țară și sunt pregătite să-i jurizeze pe cei 18 concurenți din 15 țări.

<!–

–>

A început numărătoarea inversă la Cerbul de Aur

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Luminița Dobrescu, membru al juriului și câștigătoarea ediției din 1969: “Este un eveniment special și pentru România și pentu noi, cei care am participat și care, în sfârșit, după 50 de ani, avem această onoare să mergem din nou la Brașov și chiar să luăm cerbul de coarne”.

Luminița Dobrescu a participat la a doua ediție a festivalului Cerbul de Aur și a câștigat concursul. A fost primul concurent român care a plecat cu prestigiosul trofeu.

Luminița Dobrescu, membru al juriului și câștigătoarea ediției din 1969: “Cerbul a însemnat totul pentru viața mea. Mi-a deschis un drum la care eu nici nu mă gândeam. Și vedeți că acum trebuie să vin de la Milano și, dacă nu îl câștigam, cred că veneam acum din România (…) Era un juriu enorm, de 15 persoane. Noi suntem anul acesta mai restrânși. Atunci era un juriu foarte foarte mare”.

Luminița Dobrescu este pregătită să îi jurizeze pe concurenții din acest an cu emoții mai mari decât cele pe care le-a trăit în 1969.

Luminița Dobrescu, membru al juriului și câștigătoarea ediției din 1969: “Pentru mine este mai important să îmi transmită ceva, bineînțeles, interpretul respectiv să aibă voce, să cânte bine, să cânte corect și, după câte văd, cum se pregătește televiziunea și cum este pregătit acest eveniment, cred că va fi ceva deosebit”.

Actriță, regizor și producător, Kristina Cepraga a urcat de două ori pe scena Festivalului. La 14 ani a cântat cu Școala Vedetelor, iar în 2003 a fost prezentatoare. Anul acesta este jurat.

Kristina Cepraga Goodwin, membru al juriului: “Mă simt flatată de această postură. Puțini știu că eu am făcut școala de muzică, am făcut pian vreo 8 ani de zile. Dar, pe lângă asta, activitatea mea, în ultimul timp, s-a desfășurat foarte mult pe zona de regie și de producție cinematografică. Lucru ce mi-a permis să experizmentez împreună cu niște minunați compozitori de muzică de film, această zonă muzicală. Va fi interesant să văd diferențele de stil muzical și diferențele de voci, de la țară la țară”.

Cerbul de Aur rămâne festivalul de suflet pentru Kristina.

Kristina Cepraga Goodwin, membru al juriului: “Sunt pregătită de câțiva ani buni să am această reîntâlnire frumoasă cu minunatul festival. Este un loc magic în care am senzația că energiile sunt absolut speciale și pozitive.”

În anul Centenarului, organizatorii festivalului au pregătit o ediție specială cu invitați de marcă. Pe scena din Piață Sfatului vor cânta Nicole Scherzinger, James Blunt, Amy Macdonald, Andra, Delia și Carla’s Dreams.

Articole pe aceeaşi temă

Alina Ionescu tine Agenda Cerbului de Aur. Vedeta va prezenta un buletin informativ cu date din culisele festivalului

Big Band-ul Radio România și Orchestra Operei din Brașov dau tonul Festivalului Cerbul de Aur

În Piața Sfatului din Brașov se amenajează o scenă impresionantă pentru Cerbul de Aur

Iulia Vântur, pregătită pentru marele show. Vedeta va prezenta Festivalul Cerbul de Aur, alături de actorul italian Gabriel Garko

Aurelian Temișan și Ilinca Avram prezintă prima seară a Festivalului Cerbul de Aur

Celebra Paris Hilton a făcut senzaţie în weekend pe litoral

Artiștii se pregătesc pentru Festivalul Internațional Cerbul de Aur. Loredana: Va fi un show plin de energie, cu tot felul de memento-uri și de reinterpretări inedite

Iulia Vântur, gazda Festivalului Internațional Cerbul de Aur 2018

Cerbul de Aur 2018. Piața Sfatului din Brașov, pregătită pentru marele show

VIDEO. Madonna împlineşte 60 de ani. Aflaţi istoria unei vieţi pline de controverse şi rebeliune

Frumuseţile Cerbului de Aur. Concurenţii vor fi introduşi de 18 filme de prezentare

Toate detaliile despre Cerbul de Aur, la un click distanță pe platforma Brașov Tourism care găzduiește și noul site al Festivalului

<!–

 

–>

ŞTIRILE ZILEI

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/capital_transparent-312.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/capital_transparent-312-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
Mai puțin de o săptămână până la Festivalul Cerbul de Aur. În Piața Sfatului din Brașov se fac ultimele pregătiri, se montează scena, iar pe aeroportul din Otopeni au început să sosească invitații de seamă. Kristina Cepraga și Luminița Dobrescu au ajuns, deja, în țară și sunt pregătite să-i...