<!–

–>

De la tentativă de asasinat, la amenințare

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Devenit ținta ironiilor internauților după lansarea scenariului cu tentativa de asasinat de către posibili clienți ai Athenee Palace, hotelul a reacționat.

Vă asigurăm că protecția și siguranța oaspeților și a vizitatorilor noștri sunt de importanță vitală pentru noi, și că nu avem nicio evidență despre șederea la care s-a făcut referire recent în presă“, precizează responsabilii Athenee Palace (sursă: Athenee Palace Hilton Bucureşti, Facebook)

Liviu Dragnea a revenit însă asupra dezvăluirilor inițiale. Povestea cu presupușii asasini cazați la hotel s-a evaporat.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea: Erau 4 indivizi. Au venit spre locul în care eram, un restaurant, s-au oprit la câţiva metri, unul a făcut un semn, gestul care se face cu degetul la gât. Unul a răspuns la telefon, a închis telefonul şi s-au întors şi au plecat.

Mai suprinzătoare este însă reacția unei misiuni diplomatice.

Cinci conspiratori şi o încercare de asasinare la operă. Da, s-a întâmplat pe 16 martie 1792 la un bal mascat organizat la Opera Regală din Stockholm de regele suedez Gustav al III-lea. La scurt timp după ce şi-a făcut apariţia la bal, Gustav al III-lea a fost înconjurat de cinci membri ai aristocraţiei şi împuşcat, rănile provocându-i moartea câteva zile mai târziu“, se arată în postarea Ambasadei Suediei la Bucureşti (sursă: Ambasada Suediei la Bucureşti, Facebook)

USR crede că autoritățile trebuie să se pronunțe asupra veridicității declarațiilor liderului PSD.

Până cum, nici o instituție competentă, Poliție, Procuratură, servicii de informații, nu a confirmat existența acestui incident sau a unui dosar de cercetare pornind de la cazul invocat de liderul PSD.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> De la tentativă de asasinat, la amenințare ...