Un tânăr a murit miercuri, după ce s-a răsturnat în șanț cu mașina pe care o conducea, fără să aibă permis, iar alți doi pasageri, între care un copil de șapte ani, au fost răniți. Accidentul s-a produs pe un drum comunal din județul Alba.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Alba, medicii au încercat să-i salveze viața tânărului, însă manevrele de resuscitare nu au avut rezultat.

”Bărbatul, din Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism pe un drum de pământ între localitățile Bucerdea Grânoasă si Pânca (DC 20), a pierdut controlul asupra autoturismului, a intrat în coliziune cu un taluz de pământ după care s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a drumului. În urma accidentului, șoferul autoturismului a decedat”, potrivit Poliției Alba.

De asemenea, potrivit sursei citate, un tânăr de 20 de ani si un copil de 7 ani, ambii din Bucerdea, pasageri în autoturism, au fost răniți.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul care a condus mașina nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Sursă foto: alba24.ro

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv