Asia Argento a negat orice relație sexuală cu actorul care o acuza că l-a agresat cu ani în urmă, înainte să fie major. Actrița a spus că agresiunea de care este acuzată nu a avut loc și că plata despre care New York Times a scris că a fost făcută către acuzator a fost realizată de Anthony Bourdain, pe atunci prietenul actriței. Motivul înțelegerii financiare ar fi fost numai nevoia ca hărțuirea din partea tânărului Jimmy Bennett, care o acuza pe actriță, să înceteze.

“Sunt profund șocată și rănită să citesc știrea care este absolut falsă. Nu am avut niciodată vreo relație sexuală cu Bennett” spune artista într-o declarație citată de jurnalistul Yashar Ali.

Jimmy Bennett a interpretat rolul fiului actriței în “Săraca inima mea/ The Heart Is Deceitful Above All Things”, peliculă lansată în 2004. Născut în 1996, Bennett a avut primele roluri la șapte ani, când a început să fie voce pentru desene animate și a jucat în reclame. Ulterior a apărut alături de Bruce Willis, în “Ostaticul/Hostage” (2005) și în ”Firewall – Program de protectie/ Firewall” (2006), cu Harrison Ford. În ultimii ani, Bennett s-a concentrat asupra unei cariere muzicale.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv