<!–

–>

Băiat înecat la Olimp

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Prima victimă a fost în Olimp. Un tânăr de 18 ani din Tărgoviște a intrat în apă cu un prieten. Erau curenți puternici care l-au tras în larg. A înghițit foarte multă și nu a mai putut ajunge la mal. Salvamarul care asigura serviciul pe plaja a intervenit repede.

A fost chemat un echipaj de la ambulanță și elicopterul SMURD.

Tânărul care nu știa să înoate se ținea de o minge gonflabilă și din cauza valurilor a ajuns în larg și nu a mai putut ajunge la mal. Împreună cu el era și o altă persoană.

Ei au fost remarcați de salvamar care a intervenit. Una dintre persoane a ajuns cu bine la mal, însă până s-a întors salvatorul, tânărul a înghițit multă apă și a fost scos în stare de inconștiență.

Echipajul SMURD a intervenit pentru salvarea tânărului, însă viața sa nu a putut fi salvată.

Salvamarii avertizează că de mai multe zile este arborat steagul roșu pe plaja din Olimp și cel mai probabil așa va fi și zilele următoare.

Curenții sunt foarte puternici și pun în pericol viața turiștilor.

Aceeași mare învolburată a făcut o victimă și în Costinești. Un bărbat de 40 de ani a intrat în apa și nu a mai reușit să iasă.

20 de oameni au murit, anul acesta, înecați la mare.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/capital_transparent-277.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/capital_transparent-277-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Băiat înecat la Olimp ...