CFR Călători va efectua, începând de marți și până în data de 15 septembrie 2018, lucrări de mentenanță pentru îmbunătățirea site-ului propiu www.cfrcalatori.ro, însă acestea ar putea afecta funcționarea tuturor aplicațiilor, inclusiv “Mersul Trenurilor” și “Bilete de tren online”, a anunțat operatorul național feroviar de pasageri.

“CFR Călători informează că în perioada 21 august – 15 septembrie 2018 se vor realiza lucrări de mentenanță a site-ului www.cfrcalatori.ro. Atenționăm utilizatorii site-ului că în perioada menționată pot apărea unele intermitențe în funcționarea tuturor aplicațiilor, inclusiv ‘Mersul Trenurilor’ și ‘Bilete de tren online’. Cerem scuze pasagerilor pentru eventualele neplăceri care pot apărea”, precizează CFR Călători într-un comunicat remis AGERPRES.

Operatorul menționează că biletele de tren pot fi achiziționate în prezent online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de bilete din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR precum și de la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul național feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv