<!–

–>

PSD caută țap ispășitor

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Liberalii și celelalte partide din Opoziție au fost primii care au cerut înființarea unei astfel de comisii de anchetă pentru a vedea exact ce s-a întâmplat pe 10 august în Piața Victoriei, pentru a analiza atât intervenția jandarmilor, cât și violențele publicate de huligani, să se vadă dacă în spatele acestor violențe a existat o orhanizare clară.

La sfârșitul săptămânii trecute, au început să curgă mesaje din partea social democraților prin care spun că prin declarațiile președintelui Iohannis, prin acțiunile Opoziției, au fost încurajate violențele din piața.

Mai mult, ar fi organizate de persoane apropiate partidelor din opoziție.

Opoziția arată cu degetul către Putere, cu privire la motivele care au stat la baza incidentelor din Piața Victoriei.

Avem și doi lideri printre social democrați care au cerut înființarea unei comisii de anchetă. Este vorba despre liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, dar și despre ministrul Apărării, Mihai Fifor, care spunea chiar că europarlamentarul ar fi fost amenințat cu moartea, după ce a propus înființarea comisiei.

Astăzi, în cadrul Biroului permanent al Camerei Deputaților va fi tranșată această problemă, dar și inițierea unei sesiuni extraordinare.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> PSD caută țap ispășitor ...