Chitaristul unei trupe rock din Galați a fost lovit de o mașină în timp ce traversa regulamentar pe o trecere de pietoni, iar șoferul a fugit de la locul producerii accidentului. Acesta a fost prins în scurt timp, cu ajutorul imaginilor unei camere stradale.

Accidentul s-a produs la sfârșitul săptămânii, pe unul dintre bulevardele orașului Galați, chiar în vecinătatea Spitalului Județean de Urgență.

O mașină care circula cu viteză a lovit un pieton care traversa regulamentar pe marcajul pietonal.

Victima, un bărbat de 33 de ani, s-a prăbușit în urma impactului și s-a lovit la umăr. Chitaristul a suferit o luxație și a fost îngrijit în Unitate de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, fără a necesita internare.

Șoferul vinovat a oprit mașina la aproximativ 30 de metri distanță de locul producerii accidentului, a coborât, s-a uitat la autoturism și apoi a plecat în ciuda strigătelor martorilor oculari. Fugarul a fost prins de polițiști la scurt timp cu ajutorul martorilor și al unei camere video amplasate pe stradă.

„Accidentul a avut loc pe strada Brăilei, sâmbătă noaptea, în jurul orei 23.00. Un bărbat de 31 de ani a condus o mașină și nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, un bărbat de 33 de ani, care traversa regulamentar pe marcajul pietonal. Ulterior, șoferul a fugit de de la locul producerii accidentului. A fost depistat la scurt timp, nu consumase alcool”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Șoferul vinovat a fost audiat și este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Victima este chitaristul trupei Over.

Pe site-ul oficial al truper se arată că “Over Band” înseamnă patru muzicieni experimentați, pe care i-a unit pasiunea pentru muzica bună, pe care o cântă întotdeauna cu plăcere, abordând un repertoriu vast de cover-uri care acoperă segmentul “pop-rock-blues”.

Originile trupei datează din 2005, însă după câteva schimbări de componență și nume, din septembrie 2006 se numesc “Over”. De atunci, trupa a cântat în diverse cluburi de profil din țară și străinătate la diferite ocazii festive, concerte aniversare, bifând și câteva festivaluri de renume. 

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv