Olivia Newton-John și John Travolta, starurile din pelicula ”Grease”, au celebrat miercuri cea de-a 40-a aniversare a celebrului musical despre adolescenți, potrivit Reuters.

Cei doi actori au pozat în fața aparatelor de fotografiat și au făcut câteva mișcări de dans, cu ocazia proiecției organizate de Academia americană de Film în Beverly Hills.

Ne celebrează filmul, care a însemnat atât de mult pentru istoria cinemaului, nu are termen de comparație”, a spus Travolta. ”Cred că este cu adevărat un moment prestigios”.

Newton-John, acum în vârstă de 69 de ani, a jucat rolul lui Sandy, fata cuminte, iar Travolta, 64 de ani, l-a interpretat pe Danny, băiatul rebel, în pelicula care a avut premiera în 1978. Filmul este o adaptare a unui musical de pe Broadway și conține pe coloana sonoră hituri precum ”Summer Nights” și ”Hopelessly Devoted to You”.

La eveniment au mai participat și colegii de distribuție Didi Conn, care a interpretat-o pe Frenchie, Barry Pearl, care l-a jucat pe Doody din gașca T-Birds, și regizorul Randal Kleiser.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv