Pilotul Sorin Bochiș, rănit în accidentul aviatic din Frătăuții Vechi, județul Suceava, s-a agravat, iar acesta a fost transportat la Timișoara cu ajutorul elicopterului SMURD, la cererea familiei.

Șeful UPU-SMURD Iași, prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, a declarat, vineri dimineața, că pilotul este în continuare în stare gravă, în comă.

„Pacientul a fost transportat aerian, la cererea familiei și cu avizul medicilor, de la Secția ATI a Spitalului de Neurochirurgie din Iași, la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara. El se află în comă post-traumatism cerebral sever, este intubat, ventilat mecanis și stabil hemodinamic”, a spus dr. Diana Cimpoeșu.

Sorin Bochiș, pilotul rănit grav în accidentul aviatic din Suceava, are 53 de ani și este din Timișoara. Acesta lucra ca pilot în cadrul unei mari companii aeriene, dar și în cadrul Clubului de Aviație Cioca din Timișoara, unde este și pilot de acrobații.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, în timpul unui zbor de antrenament pentru „Suceava Air Show 2018”, avionul lui Sorin Bochiș s-a ciocnit de cel al unui alt pilot, Cornel Marinescu, din Snagov, județul Ilfov, acesta din urmă fiind declarat decedat.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv