Fata de 13 ani care și-a înjunghiat bunica, în Oradea, și apoi a dispărut de acasă a fost găsită de polițiști, în timpul nopții de joi spre vineri, după o săptămână de căutări. Aceasta a fost internată într-un centru de minori din cadrul Protecției Copilului Bihor.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, corespondentului MEDIAFAX, de Poliția Bihor, fata de 13 ani, din municipiul Oradea, care a plecat de acasă în 8 august a fost găsită de polițiști în timpul nopții de joi spre vineri.

„A fost găsită în jurul orei 23.20, pe raza municipiului Oradea. Aceasta nu prezenta urme de violență. Minora a fost internată într-un centru de minori aparținând Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor”, se arată în comunicat.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că fata găsită este cea care și-a înjunghiat bunica cu mai multe lovituri de cuțit, săptămâna trecută. Se pare că aceasta nu ar fi plecat de acasă din cauza incidentului, deoarece nu răspunde penal pentru fapta sa.

Bunica fetei, o femeie de 65 de ani, a fost internată în spital după incident, starea sa fiind stabilă.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv