Actrița americană Angelina Jolie, care s-a separat de soțul său, actorul Brad Pitt, în urmă cu aproape doi ani, ar avea o relație cu un om de afaceri francez, anunță în exclusivitate public.fr.

Aceeași publicație franceză scrie că Angelina Jolie ar intenționa să se mute la Paris, împreună cu cei șase copiii ai ei.

Public.fr îl citează pe Ian Halperin, biograful actriței, care adaugă faptul că aceasta trebuie să obțină în acest sens custodia totală asupra copiilor sau un consimțământ pentru a se muta în Franța din partea tatălui acestora, actorul Brad Pitt.

Jolie și Pitt sunt implicați într-un conflict judiciar privind copiii și divorțul.

La începutul lunii august, Jolie a cerut în instanță ca decizia de divorț să fie pronunțată până la sfârșitul acestui an. În documentele depuse în instanță se indică faptul că Pitt “nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de la separarea lor” și că, deși au fost făcute niște aranjamente financiare neoficiale, plățile nu au fost efectuate “regulat”.

La rândul său, avocatul lui Brad Pitt a depus o serie de documente în instanță, spunând că, prin afirmațiile sale, Angelina Jolie “încearcă să manipuleze presa”.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani, și s-au separat în septembrie 2016. În cererea sa de divorț, Jolie a cerut custodia celor șase copii ai lor, trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

Angelina Jolie și Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesioniști în “Domnul și doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” în anul 2005. Atracția dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp și în viața reală. Brad Pitt a divorțat de actrița Jennifer Aniston în 2005, după patru ani și jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller (1996 – 1999) și Billy Bob Thornton (2000 – 2003) și a avut relații și cu alți bărbați celebri, precum Timothy Hutton, dar și cu modelul și actrița Jenny Shimizu.

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv