O femeie a murit, iar soțul ei a fost grav rănit după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe șosea, s-a lovit de un pom și apoi s-a răsturnat. Accidentul s-a produs astăzi, pe DN 13, în localitatea Fișer.

Șoferul, un bărbat de 75 de ani, a pierdut controlul mașinii într-o curbă, a ieșit de pe drum, s-a lovit de un pom și apoi s-a răsturnat. Soția sa, care se afla în scaunul din dreapta a murit pe loc. Șoferul a fost și el rănit.

„Un bărbat de 75 de ani, din municipiul București, care a condus un autoturism înmatriculat în București, pe DN 13, dinspre Mureș spre Brașov, pe raza localității Fișer, în dreptul imobilului cu nr. 178, într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă, a lovit un copac și s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat decesul unei pasagere de aproximativ 73 ani, de pe locul dreapta față din autoturism. Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al Poliției Brașov.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv