<!–

–>

Prăpăd la Câmpulung Moldovenesc

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Am 60 de ani, dar n-am întâlnit așa ceva. Groaznic! Pe deasupra, așa venea. Tot a curs prin beci, prin case pe la oameni. Prea multă pădure tăiată, prea mult în deal încolo“, spune un localnic.

De 10 ori am sunat la 112 și m-au ignorat total. Atât oamenii legii care treceau pe aicea, pompieri (…) și-au bătut joc. Am făcut aici gard și au venit de la primărie, de la consiliu, de ce facem gard? Uite că ei trebuia să consolideze malul“, acuză un alt locuitor.

O casă a fost luată cu totul de ape.

Pompierii de la ISU Suceava și primăria au intervenit ulterior cu motopompe și utilaje pentru degajarea aluviunilor și scoaterea apei din case și curți.

“A venit o construcție pe pârâu, mi-au spus oamenii, care undeva s-a oprit, aici în pod, dar nu știm de unde a plecat (…) În momentul când eliberezi un pod, se înfundă altul”, a declarat viceprimarul din Câmpulung Moldovenesc, Nicolae Moroșan.

Viitura de la Valea Seacă a afectat traficul pe DN 17, unde s-a circulat pe un singur fir, și pe DJ 175 B Transrarău, unde circulația rutieră a fost restricționată pentru o perioadă din cauza scurgerilor de pe versanți.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Prăpăd la Câmpulung Moldovenesc ...