<!–

–>

Gală centenară la Cerbul de Aur

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

Embed:

Link:

Alături de maestrul Nicolae Botgros și Orchestra “Lăutarii” din Chișinău, spectatorii vor fi martorii unui spectacol eclectic în care muzica tradițională va fi reinterpretată de artiști ca Grigore Leșe sau Damian Drăghici. TVR aduce pe scenă artiști din toate regiunile istorice ale țării, nume sonore ale folclorului.

Show-ul “Vedeta Populară” va fi prezent pe scena Festivalului cu câțiva dintre laureații concursului, dar și tineri care au debutat la TVR.

Cerbul de aur se va desfășura în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov, și va fi transmis în direct de Televiziunea Română.

Festivalul a pus la dispoziție invitații speciale, iar ca să le câștigați trebuie să Găsiți Cerbul.

Sunt trei, răspândiți în trei orașe. Unul este în centrul Vechi al Capitalei, lângă clădirea Băncii Naționale a României. Pe al doilea in găsiți în piața Sfatului din Brașov, acolo unde se va ține Festivalul. Și al treilea este în Constanta, la cazinoul din Mamaia.

După ce i-ați găsit, nu ratați momentul, faceți poze, apoi încărcați le pe contul de Facebook sau cel de Instagram cu mesajul: Vino la Cerbul de Aur 2018, urmat de #cerbuldeaur2018.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Gală centenară la Cerbul de Aur ...