Circulația vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, respectiv 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane va fi interzisă marți și miercuri, pe Autostrăzile A1 și A2, precum și pe DN 7 și DN39.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române marți, 14 august, între orele 16.00 – 22.00 și miercuri, 15 august, între orele 06.00 – 22.00, în zilele de Adormirea Maicii Domnului și ziua anterioară, circulația vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, respectiv 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă pe mai multe drumuri din țară.

Astfel, vor fi restricții pe Autostrada A2 București (intersecție cu Centura București) – Fundulea – Lehliu (intersecție cu DN3) – Fetești (intersecție cu DN3B) – Cernavodă (intersecție cu DN3) – Murfatlar (intersecție cu DN3) – pe ambele sensuri. Restricția se aplică pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Pe DN7 Pitești, de la ieșirea din municipiu – Râmnicu Vâlcea – Veștem (intersecție cu DN1) – pe ambele sensuri se va circula cu restricții de tonaj pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

De asemenea, pe DN39 Agigea (intersecție cu DN 39A) – Mangalia (intrare municipiu) – pe ambele sensuri se se aplică restricții pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Totodată marți, până la ora 17.30, din cauza lucrărilor de colectare a nisipului din zona mediană, este restricționată circulația autovehiculelor pe a doua bandă, la kilometrul 70 al Autostrăzii A1 pe sensul București către Pitești.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv