<!–

–>

Turism science fiction

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Clienţii sunt foarte încântaţi de posibilitatea de a goni pe străzile din Tokyo costumaţi în personaje din jocuri video, desene animate şi filme. Micul raliu atrage privirile oamenilor de pe stradă şi este foarte popular în rândurile turiştilor.

Compania MariCar, care a venit cu ideea pentru acest tip de turist inedit, a crescut foarte repede de când a intrat pe piaţă şi are, în momentul de faţă, 13 centre în Japonia. Numele firmei este inspirat după popularul joc de curse japonez, Mario Kart.

“Majoritatea clienţilor noştri au vârste între 22 şi 34 de ani. Cel mai tânăr a avut 18 ani, iar cel mai bătrân a fost un englez de 92 de ani”, spune directorul de vânzări al companiei.

Atâta timp cât şoferii au un permis auto valabil internaţional, ei pot conduce pe drumurile publice din Japonia într-un cart.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/capital_transparent-181.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/capital_transparent-181-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Turism science fiction ...