Lewandowski & Co. au reușit să câștige pentru al doilea an consecutiv supercupa Germaniei. Bayern Munchen s-a impus categoric, cu 5-0, în fața echipei Eintracht Frankfurt.

Atacantul polonez, Lewandowski, s-a distrat cu apărarea celor de la Frankfurt. A spart gheața în minutul 21, iar după doar patru minute, a dublat avantajul bavarezilor. Același Lewandowski a reușit hattrick-ul în minutul 54. Adversa din supercupa Germaniei nu a avut reacție în fața forței echipei antrenorului Niko Kovac.

Kingsley Coman și-a trecut și el numele pe tabelă și tot el i-a pasat decisiv lui Tiago Alcantara, în minutul 85 pentru 5-0.

Este a șaptea Supercupă din istoria lui Bayern, record în Germania.

Bayern i-a zdrobit pe cei de la Frankfurt la toate capitolele. Echipa lui Lewandowski a avut o posesie de 68%, iar la capitolul șuturi pe poartă, raportul a fost de 7 la 1. În ceea ce privește pasele, Bayern a legat 587, spre deosebire de echipa adversă, care a reușit doar 225. Pentru echipa lui Kovac au jucat și veteranii Ribery și Robben, titulari. Doar francezul a jucat tot meciul. Olandezul a fost înlocuit de Coman în minutul 57.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv